Beauty

AKMH : Έχεις ήδη υλικά στο σπίτι που την θεραπεύουν !!!!

5:52 μ.μ.

Σίγουρα, η όμορφη επιδερμίδα είναι αποτέλεσμα τακτικού καθαρισμού και απολέπισης, αλλά αυτό δεν αποτελεί κανόνα ότι πρέπει πάντα να συμβαίνει με προιόντα υπό μορφή αλοιφής αγορασμένα από κατάστημα. Μερικοί από τους καλύτερους μαχητές κατά της ακμής εκεί έξω, κρύβονται ακριβώς κάτω από τη μύτη σου. . . ή στο ντουλάπι σου. Διάβασε παρακάτω…

Η ασπιρίνη από μόνη της  αποτελεί θεραπεία, διότι περιέχει σαλικυλικό οξύ, το οποίο είναι ένας από τους χειρότερους εχθρούς της ακμής. Σπάσε πέντε με επτά μη επικαλυμμένα δισκία και φτιάξε μια μάσκα ανακατεύοντας με εμφιαλωμένο νερό για να δημιουργηθεί πάστα. Προσθέσε ένα κουταλάκι του γλυκού βιολογικό μέλι, ανακάτεψε τα υλικά, και άλλοιψε το στο πρόσωπό σου για επτά έως 15 λεπτά. Σημείωση: Η συμβουλή αυτή δεν υσχύει για όσες έχουν αλλεργία στην ασπιρίνη.
Το γάλα είναι κάτι που όλοι έχουμε στο ψυγείο μας, και είναι ένας από τους πιο απλούς τρόπους για να βελτιωθεί η εμφάνιση και η αίσθηση της επιδερμίδας σου. Ανακάτεψε 1 1/2 κουταλιά του γλυκού καστανή ζάχαρη με 3 κουταλάκια του γλυκού γάλα και 1 κουταλάκι του γλυκού βιολογικό μέλι. Χρησιμοποίησε το σαν scrub για την απολέπιση και την τόνωση της επιδερμίδας σου. Το λίπος του γάλακτος θα βοηθήσει να ενυδατώθει το πρόσωπό σου, ενώ το γαλακτικό οξύ θα βοηθήσει να απομακρύνεις απαλά τα νεκρά κύτταρα του δέρματος που μπορεί να φράξουν τους πόρους σου. Όσες έχουν πολύ λιπαρό δέρμα θα πρέπει να προτιμήσουν το άπαχο ή το ένα τοις εκατό.
Η βρώμη έχει φυσικές ιδιότητες απολέπισης και αποτελεί κατευναστικό για την επιδερμίδα, καθιστώντας το μια μάσκα θησαυρό. Και καθώς η βρώμη έχει στυπτικά αποτελέσματα, προσπάθησε να καθαρίσεις τους πόρους σου και να απαλείνει το δέρμα σου. Φτιάξε ένα μείγμα με 3/4 φλιτζανιού αλεύρι βρώμης και βράσε το με ένα φλιτζάνι νερό. Ανακάτεψέ το για ένα με δύο λεπτά, αφήσε το να κρυώσει και στη συνέχεια απλώσε το πάνω στο πρόσωπό σου για 10 έως 20 λεπτά.
Η οδοντόκρεμα, το αστέρι της ιστορίας κάθε παλιάς νοικοκυράς σχετικά με την ακμή, λειτουργεί πραγματικά λόγω του ενεργού συστατικού του θείου. Αλλά υπάρχουν μερικές συμβουλές που πρέπει να θυμάσε όταν καταφεύγεις σε αυτήν την λύση: να το χρησιμοποιείς μόνο ως θεραπεία για τα σπυράκια, προς θεού μείνε μακριά από οδοντόκρεμες που ισχυρίζονται ότι λευκαίνουν ή προλαμβάνουν την πέτρα στα δόντια, καθώς περιέχουν συστατικά που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ερεθισμούς, ειδικά για τα άτομα με ευαίσθητο δέρμα.
Η ιβουπροφαίνη σε υγρή μορφή gel είναι πολύ αποτελεσματική για τις στιγμές που αισθάνεσαι ένα σπυρί να ετοιμάζεται να εμφανιστεί, χωρίς ωστόσο να είναι αποτέλεσμα ακμής. Απλά άνοιξε μια κάψουλα και τρίψε το υγρό στην ερεθισμένη περιοχή. Αυτό επιτρέπει τα αντιφλεγμονώδη οφέλη της ιβουπροφαίνης να κατευνάσουν την ερυθρότητα και τον ερεθισμό που προκύπτουν.

You Might Also Like

0 σχόλια