Beauty

Πως να αντιμετωπίσετε τα σπυράκια

10:04 μ.μ.

Μερικά tips, που θα σας θα σας βοηθήσουν να τα καταπολεμήσετε γρήγορα και αποτελεσματικά - Τυλίξτε ένα παγάκι σε μια πετσέτα και ακουμπήστε το πάνω στο σπυράκι για δέκα λεπτά
ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ μια θαυματουργή μάσκα, που θα σας δώσει λύση σε αυτό το συχνό πρόβλημα
ΤΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ είναι ένα πολύ συχνό πρόβλημα, το οποίο αντιμετωπίζουν όλες οι γυναίκες. Εμφανίζονται εκεί που δεν τα περιμένουμε και μας χαλάνε τη διάθεση, αφού ακόμα κι αν βάλουμε make up και concealer, αυτά επιμένουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.
Όχι πια! Δείτε μερικά tips που θα σας θα σας βοηθήσουν να καταπολεμήσετε εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά τα ενοχλητικά σπυράκια.
Μόλις εντοπίσετε λοιπόν ένα σπυράκι, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε, είναι να πάρετε ένα παγάκι, να το τυλίξετε σε μια πετσέτα και να το ακουμπήσετε πάνω στο σπυράκι για ένα 10λεπτο. Με αυτόν τον τρόπο το πρήξιμο θα φύγει, ενώ παράλληλα θα έχετε δράσει και κατά της φλεγμονής.
Στη συνέχεια, για να μειώσετε την κοκκινίλα και να καταπραΰνετε τον ερεθισμό, χρησιμοποιήστε λίγο κολλύριο για τα μάτια ή φυσικά δάκρυα (τα οποία θα βρείτε στο φαρμακείο), ρίχνοντας μερικές σταγόνες στο σημείο.
Το τελευταίο βήμα είναι να κάνετε αυτό που ξέρετε ήδη πολύ καλά. Καλύψτε το σημείο με ένα concealer ειδικό για σπυράκια και αφήστε το να το φροντίσει, έτσι ώστε να εξαφανιστεί μια για πάντα!
Μάσκα προσώπου
ΠΟΛΛΕΣ γυναίκες, ανεξάρτητα από την ηλικία τους, ταλαιπωρούνται από τη λιπαρότητα και τα σπυράκια. Υπάρχει, όμως, λύση και είναι πολύ απλή. Το μυστικό για την αντιμετώπιση των δύο αυτών εχθρών δεν είναι άλλο από μια φυσική μάσκα προσώπου με υλικά που όλες έχουμε στην κουζίνα μας. Χρησιμοποιώντας λοιπόν μαγειρική σόδα και χυμό από λεμόνι, μπορείτε να φτιάξετε μια θαυματουργή μάσκα, που θα σας δώσει λύση σε αυτό το συχνό πρόβλημα.
Θα χρειαστείτε:
- Μία κουταλιά του γλυκού μαγειρική σόδα,
- χυμό από μισό λεμόνι.
Τρόπος παρασκευής:
Βάλτε σε ένα μπολ τη σόδα και σιγά - σιγά προσθέστε τον χυμό λεμονιού. Μην ανησυχήσετε αν δείτε το μείγμα να αφρίζει και να φουσκώνει, κάτι τέτοιο είναι φυσιολογικό και οφείλεται στην αντίδραση των δύο συστατικών. Αφού προσθέσετε και τον χυμό λεμονιού, ανακατέψτε καλά μέχρι το μείγμα να γίνει κρεμώδες. Αν είναι πολύ αραιό, προσθέστε λίγη ακόμα σόδα ή αν είναι πολύ σφιχτό λίγο παραπάνω λεμόνι μέχρι να αποκτήσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Τρόπος εφαρμογής:
Πάρτε με τα δάχτυλά σας το μείγμα και απλώστε το στο πρόσωπό σας κάνοντας απαλές κυκλικές κινήσεις. Αφήστε το να δράσει για 10 λεπτά και ξεπλύντε το με χλιαρό νερό. Μην ανησυχείτε αν νιώσετε το δέρμα σας να σας τραβάει λίγο, καθώς αυτό οφείλεται στη σόδα που στεγνώνει τους πόρους. Απλώς μόλις τελειώσετε τη μάσκα, βάλτε μια πολύ ενυδατική κρέμα ή μια μάσκα ενυδάτωσης.
Σύντομα θα διαπιστώσετε πως το δέρμα σας θα είναι αναζωογονημένο, καθαρό, λαμπερό, τα σπυράκια θα έχουν μειωθεί δραστικά και η λιπαρότητα θα έχει περιοριστεί στο ελάχιστο.

You Might Also Like

0 σχόλια