Beauty

Beauty tips 3 !

4:26 μ.μ.

Μυστικά ομορφιάς που δεν φαντάζεστε !

Λεμόνι = Διορθωτής για… self-tanning λάθη
Μην απελπίζεστε αν δεν απλώσατε καλά το προϊόν αυτομαυρίσματός σας. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να κόψετε ένα λεμόνι στη μέση, να το στύψετε επάνω στη "μαυρισμένη" περιοχή και να τρίψετε καλά στα σημεία που σας ενδιαφέρει. Το κιτρικό οξύ αφαιρεί τους λεκέδες από το δέρμα από τα προϊόντα self-tanning.
Ενυδατική + Foundation = BB Cream
Μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας BB cream αναμιγνύοντας απλά την ενυδατική σας κρέμα με το foundation που χρησιμοποιείτε σε αναλογία 3 προς 1.
Βαζελίνη = Για να μη λερώνεται το δέρμα σας από τις βαφές μαλλιών
Αν βάφετε μόνες σας τα μαλλιά σας στο σπίτι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μικρή ποσότητα βαζελίνης στο σημείο που τελειώνει το τριχωτό της κεφαλής, προκειμένου να μη "βάψει" το δέρμα σας με τη βαφή για τα μαλλιά σας.
Ρουζ + Λιποζάν = Κραγιόν
Βάλτε λίγο ρουζ στα χείλη σας και απλώστε μια δόση λιποζάν από πάνω και φτιάξτε το δικό σας… κραγιόν της στιγμής!
Μαλακτικό μαλλιών = Κρέμα ξυρίσματος
Αν σας έχει τελειώσει η κρέμα ξυρίσματος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εναλλακτικά το μαλακτικό για τα μαλλιά σας.
Μηλόξυδο + Κρύο Νερό = Έξτρα λάμψη στα μαλλιά
Για να αποκτήσουν τα μαλλιά σας τη χαμένη τους λάμψη, μία φορά το μήνα να εφαρμόζετε μηλόξυδο και στη συνέχεια να τα ξεπλένετε καλά με κρύο νερό.
Λεμόνι = Δυναμωτικό νυχιών
Τα βερνίκια ταλαιπωρούν τα νύχια. Αν θέλετε να τα δυναμώσετε, κόψτε ένα λεμόνι στη μέση και τρίψτε τις άκρες των δαχτύλων σας μέσα στις λεμονόκουπες για περίπου 10 λεπτά και στη συνέχεια ξεβγάλτε με νερό.
Κοραλί Lipstick + Concealer = Διορθωτής μαύρων κύκλων
Έχετε δοκιμάσει τα πάντα, όμως οι μαύροι κύκλοι δε σας αφήνουν. Μάλλον δεν έχετε δοκιμάσει το παρακάτω κόλπο: αναμείξτε μικρή ποσότητα από ένα πορτοκαλί lipstick με concealer και εφαρμόστε το προσεκτικά κάτω από τα μάτια σας.
Παγωμένο νερό = Για να μη χαλάει το μανικιούρ
Όταν ολοκληρώσετε το μανικιούρ σας, βουτήξτε τα χέρια σας σε ένα μπολ με παγωμένο νερό για τρία λεπτά.
Καφές + Conditioner = Ενισχύει το χρώμα των μαλλιών
Ανακατέψτε μια κουταλιά κόκκους καφέ και μια κουταλιά σαμπουάν ή conditioner μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές. Λουστείτε και αφήστε το να δράσει για περίπου 5 λεπτά, προτού το ξεβγάλετε. Θα τονώσει το καστανό χρώμα στα μαλλιά για μερικές ημέρες.
Ελαιόλαδο = Makeup Remover
Αφαιρέστε το μακιγιάζ με λίγο ελαιόλαδο, όπως ακριβώς θα κάνατε αν χρησιμοποιούσατε οποιοδήποτε άλλο προϊόν του εμπορίου.
-------------

 φυσικά συστατικά ενάντια στα σημάδια!

Πράσινη άργιλος: είναι ένα από τα καλύτερα επουλωτικά για το δέρμα. Η μοναδική σύνθεσή της με αρνητικά ιόντα, καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα, διορθώνει το ph της και απομακρύνει χωρίς τριβή τα νεκρά κύτταρα. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ως μάσκα μέχρι 2 φορές την εβδομάδα.
Λάδι καρύδας: δεν προστατεύει απλά το δέρμα αλλά βοηθάει στην επούλωσή του. Τα λιπαρά οξέα που περιέχει λειτουργούν ως αντιοξειδωτικά και προλαμβάνουν τις βλάβες από τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες επιτίθενται στον ιστό του δέρματος και επιβραδύνουν το ρυθμό ανανέωσής του. Απλώστε το καθημερινά στην επιδερμίδα σας για να είναι απαλή και προστατευμένη. 

You Might Also Like

0 σχόλια