Fashion

how to wear a skater skirt

3:53 μ.μ.


Skater skirt:  in the office, exit , at the Sunday brunch
Day-night!

H skater skirt έχει κυριαρχήσει ως τάση τα τελευταία δύο χρόνια. Πρόκειται για τη μίνι φούστα σε γραμμή Α με ελαφρύ ή πιο έντονο κλος που οι σχεδιαστές εμπνεύστηκαν από τη γυναικεία στολή του πατινάζ.

Δεν είναι τυχαίο που η skater skirt έχει μείνει τόσες σεζόν στα ράφια των καταστημάτων καθώς πρόκειται για ένα ρούχο που μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ, να συνδυαστεί με πολλά ρούχα και αξεσουάρ και να φορεθεί όλες τις εποχές. Για του λόγου το αληθές σας παρουσιάζουμε μερικές ιδέες για να φορέσετε τη skater skirt σε διάφορες περιστάσεις αυτή την εποχή:

Στο γραφείο

Πρώτον, αξιολογήστε αν υπάρχει χαλαρός κώδικας ντυσίματος καθώς η skater skirt έχει κοντό μήκος. Αν δεν υπάρχει πρόβλημα συνδυάστε τη συγκεκριμένη φούστα με πουκάμισα και flat shoes όπως τις μπαλαρίνες και τα πέδιλα και μην ξεχάσετε το μπλέιζερ ή το statement necklace.




 Στο ραντεβού ή τη βραδινή έξοδο

Για αυτή την περίσταση υπάρχουν αρκετές επιλογές ανάλογα το ύφος που θέλετε να δηλώνει το look σας. Κοινός παρανομαστής σε όλα τα looks είναι τα ψηλοτάκουνα παπούτσια όπως ankle boots ή γόβες. Αν θέλετε να είστε casual επενδύστε σε μια ρομαντική skater skirt με δαντέλα που θα συνδυάσετε με μποτίνια και τζιν γιλέκο. Αν πάλι θέλετε να είστε πιο επίσημη παίξτε με το κλος της φούστας και συνδυάστε την με μια μπλούζα με peplum.



Οι λάτρεις του sporty glam στυλ δεν θα διστάσουν να συνδυάσουν τη skater skirt με φούτερ και εντυπωσιακά κολιέ ή bomber jacket (και μην ξεχνάτε τις γόβες).



 Στη βόλτα του σαββατοκύριακου ... θέλετε να είστε χαλαρή αλλά όχι ατημέλητη. Η skater skirt σας δίνει τη δυνατότητα να τη συνδυάσετε με denim τζάκετ ή πουκάμισο, με t-shirt και πάνινα παπούτσια ή με την πλεκτή σας μπλούζα και oxford shoes.


More outfits : 








---> http://www.thatslife.gr/fashion-closet



You Might Also Like

0 σχόλια