διακόσμηση

DIY : ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

11:31 π.μ.

Υπάρχουν τόσα πολλά DIY για την διακόσμηση και την οργάνωση του σπιτιού. Με λίγη όρεξη και υπομονή μπορείτε να κατασκευάσετε υπέροχα αντικείμενα και να οργανώσετε πιο έξυπνα το σπίτι σας. Πάρτε ιδέες από τα παρακάτω!!


  • Παλιά cd και μια παλιά πιατέλα (+κόλλα) κάνει θαύματα. Μπουκάλια που αντί να τα πετάξετε μπορείτε να τα διακοσμήσετε με χάντρες...ή να τα βάψετε. Πείτε όχι στους μονότονους καθρέφτες  και πρόσθεσε υπέροχα φωτάκια...



  • Αγοράστε κάδρα ή λευκούς καμβάδες και βάλτε τις δικές σας πινελιές. Τοποθετήστε κεράκια με κόκκους καφέ για μια υπέροχη ατμόσφαιρα στο σπίτι.  




  • Έχετε γάντζους για τον τοίχο? τοποθετήστε τους στο πλάι της συρταριέρα σας ή όπου σας  βολεύει σε πλάγια στάση για να οργανώσετε με σειρά τα κοσμήματα σας. Στάντ για κεκάκια που δε χρησιμοποιείτε τελικά τόσο πολύ? οργανώστε τα κοσμήματα σας. Κάδρο που μπορείτε με μικρές αλλαγές να το μετατρέψετε σε κάδρο για τα σκουλαρίκια σας...


  • Κρατήστε το εσωτερικό των χαρτιών κουζίνας και μετατρέψτε το σε στάντ για τα βραχιόλια σας. Κρεμάστρα = κρέμασμα γυαλιών ή μια όμορφη κορδέλα με ένα κομμάτι ύφασμα. 




  • ΙΚΕΑ υπάρχους τόσα πολλά είδη γάντζων και ραφιών που θα σας βοηθήσουν στην οργάνωση της κουζίνας σας. Όπως και μια στήλη για τα περιοδικά που μπορείτε να τοποθετήσετε τα καπάκια σας. 



  • Ένα κάδρο με μικρά γαντζάκια μπορεί να γίνει το πιο ασφαλές μέρος για τα κλειδιά σας...Δε θα τα χάνετε πια. Με ένα γάντι και πηλό ή τσιμέντο γίνετε ένα υπέροχο χεράκια για τα δακτυλίδια σας. 

You Might Also Like

0 σχόλια