Fashion

Nike Cortez is the new trend

8:27 μ.μ.




Αντίο Stan Smith: Αυτό είναι το νέο παπούτσι που κάνει δυναμικό comeback στη μόδα


Τα Nike Cortez επιστρέφουν και τα καλοδεχόμαστε για την άνεση και την κομψότητα που μας προσφέρουν.

Το 2015 ήταν η χρονιά που τα γυναικεία sneakers παπούτσια Stan Smith ήταν παντού! Τα κλασικά Adidas Stan Smith ήταν το αθλητικό παπούτσι που επέλεξε η πλειοψηφία των γυναικών για να κάνει τα πιο άνετα βήματα με τοπ στυλ. Όμως, όπως όλες γνωρίζουμε, καμία τόσο μεγάλη τάση μόδας σε παπούτσια δεν μένει για πολύ χωρίς ανταγωνιστή, γι αυτό και το 2016 ήρθε η ώρα για ένα νέο sneaker που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας! Αυτό δεν είναι άλλο από τα νέα γυναικεία sneakers Nike Cortez, τα οποία ταιριάζουν εύκολα με όλα σας τα outfis από το πρωί μέχρι και το βράδυ! Tα Nike Cortez είναι ειδικά σχεδιασμένα για άνετο βάδισμα, προσφέρουν normcore αίσθηση και κατασκευάζονται από δέρμα υψηλής ποιότητας. Διαθέτουν πολύ μαλακή σόλα από καουτσούκ, εσωτερική επένδυση και είναι άκρως ευλύγιστα αποτελώντας τα ιδανικά casual αθλητικά παπούτσια που όλες θα θέλαμε να φοράμε! Το βασικό πλεονέκτημα των Nike Cortez είναι πως κυκλοφορούν σε μια τεράστια γκάμα χρωμάτων και μοτίβων σε μοναδικούς συνδυασμούς. Η total λευκή εκδοχή τους είναι σίγουρο πως θα γίνει best-seller, αλλά αν προτιμάτε κάτι διαφορετικό σας προτείνουμε τους μαύρο-πουά και γκρι-μοβ συνδυασμούς στα Cortez γυναικεία sneakers της Nike. Θα τα βρείτε σε όλα τα καταστήματα Nike αλλά και σε όλα τα ενημερωμένα καταστήματα αθλητικών ειδών. Διαβάστε περισσότερα στο Αυτά τα γυναικεία sneakers θα γίνουν τα νέα Stan Smith .

Τα Stan Smiths της Adidas έκαναν δυναμικό comeback το τελευταίο διάστημα, αλλά μάλλον ήρθε η ώρα για ένα νέο αθλητικό παπούτσι από το παρελθόν να κάνει την επανεμφάνισή του. Τα Nike Cortez κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά το 1972, καινοτομώντας στο χώρο του τρεξίματος με παπούτσια που είναι τόσο ανθεκτικά όσο και άνετα.
Τώρα, επανέρχονται στη μόδα και τα λατρεύουμε για τους ίδιους ακριβώς λόγους με παλιά: είναι στυλάτα και άνετα. Για τους ίδιους λόγους φορούσαμε και τα Stan Smiths για τόσο καιρό, αν όμως σας τρώει να αλλάξετε σας προτείνουμε να αγοράσετε αυτά τώρα, πριν εξαντληθούν.

 Το συγκεκριμένο στυλ έχει ήδη αρχίσει να ανεβαίνει στην κοινότητα των blogger και αν αναρωτιέστε πως θα μπορούσε αυτό το παπούτσι να ταιριάξει με φορέματα ή παντελόνια, η ALC στην Pre-Fall συλλογή του 2016 έχει κάποιες ιδέες για εσάς.












by http://www.womantoc.gr


You Might Also Like

0 σχόλια