nail art

Nail Trends Spring 2016

5:18 μ.μ.



Η τάση για την άνοιξη του 2016 είναι οι nude – γήινες αποχρώσεις και οι μεταλλικές. Το γκρι είναι μια ακόμη τέλεια επιλογή για την φετινή άνοιξη. Ως σχέδια μπορείς άνετα να υιοθετήσεις τα λουλουδάτα σχέδια που ταιριάζουν πολύ και με την εποχή. Το ροζ σε κάθε περίπτωση είναι κλασική αξία στην ανοιξιάτικη μόδα.

Επίσης: 
White, blue, navy blue, bold red, stunning silver , rose gold,  nude, barbie pinks, electric lilac, matt , pastel , glitter ...




BOLD CRAYOLA COLORS


CHIC CORALS

GLITTERS

 PRETTY PASTELS


 Άνοιξη 2016 nail art

 Negative space nail art

Ένα απ΄τα μεγαλύτερα trends της άνοιξης 2015 όσον αφορά τα γυναικεία νύχια ήταν το λεγόμενο negative space manicure που συναντήσαμε σε πληθώρα σχεδίων και μεγεθών . Και φέτος είναι πάλι τις μόδας. Σχεδιαστές όπως οι Dionlee , Delpozo αλλά και άλλοι πολλοί πειραματίστηκαν με εναλλακτικούς τρόπους ώστε να ξεφύγουν από τα καθιερωμένα . Στην ουσία το concept του negative space είναι απλό στην σύλληψη καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι να αφήνουμε ένα μεγάλο μέρος του νυχιού στην φυσική του μορφή δηλαδή άβαφο προσθέτοντας στο υπόλοιπο μέρος του νυχιού στοιχεία όπως μισοφέγγαρα , stripes και οτιδήποτε μας έρχεται στο μυαλό ώστε να δώσουμε ένα πολύ μοντέρνο αποτέλεσμα .

3D nail art
Εάν ως τώρα αποφεύγατε το 3d nail art είναι πλέον καιρός να το τολμήσετε αφού όλα δείχνουν πως αποτελεί ορόσημο και μια από τις πλέον σημαντικές τάσεις των νυχιών της άνοιξης 2016 . Σκοπός του 3d nail art τι άλλο εκτός απ΄τον εντυπωσιασμό και την χλιδή . Εντυπωσιακά σχέδια αμβλύζουν απ΄τα νύχια σας χαρίζοντας τους μεγαλοπρέπεια και μετατρέποντας τα σε πραγματικό μαγνήτη βλεμμάτων . Η τεχνολογία του 3d συναντά τα γυναικεία νύχια , αποτέλεσμα ; Πολύ high tech καταστάσεις .

Geometric Nail Art


 Εάν προτιμάτε μια πιο αφηρημένη προσέγγιση στα νύχια θα χαρείτε μαθαίνοντας πως τα γεωμετρικά σχήματα θα αποτελέσουν με την σειρά τους ένα trend για την άνοιξη που θα φορεθεί πάρα πολύ . Πληθώρα γραμμών και σχημάτων που τέμνονται , διασταυρώνονται ή απλά η δημιουργία ζικ ζακ μοτίβων είναι για την άνοιξη ένα must trend που επιβάλλετε κάθε γυναίκα να δοκιμάσει έστω μια φορά . Μονόχρωμα ή δίχρωμα δεν έχει σημασία αφού τα γεωμετρικά nail art είναι απολύτως καυτά .

Striped nail art

Είστε απ΄τις γυναίκες που αρέσκονται στην απλότητα και δεν σας αρέσουν τα πολύπλοκα και “βαριά” νύχια ; Δοκιμάστε τα striped ! Όλα δείχνουν πως για τα νύχια σας μια απλή γραμμή κάνει την διαφορά . Λευκό και μαύρο φτάνοντας στο μπλε και το χρυσό , μια απλή γραμμή δημιουργεί την αντίθεση που χρειάζεται ώστε τα νύχια σας να περάσουν σε άλλο επίπεδο . Εκλεπτυσμένα και γοητευτικά τα striped νύχια είναι αν μη τι άλλο απέραντα σαγηνευτικά .

Silver tips

Τέλος τα silver tips τα οποία θα αναβαθμίσουν τα γυναικεία νύχια για την άνοιξη με την βοήθεια του μεταλλικού βερνικιού το οποίο εφαρμόζουμε μόνο στις άκρες των νυχιών αποκτώντας μια εμφάνιση βγαλμένη κατευθείαν από ταινίες του Χόλιγουντ .




You Might Also Like

0 σχόλια