μαγιό 2016

Swimwear trend for summer 2016

6:51 μ.μ.


Τι μαγιό να αγοράσεις φέτος το καλοκαίρι;




Το καλοκαιράκι έχει ξεκινήσει για τα καλά και εμείς αναζητάμε το μαγιό που θα βάλουμε στις πρώτες αποδράσεις στη θάλασσα.

Ήδη οι νέες collection για τα γυναικεία μαγιό του 2016 μας περιμένουν άρα το μόνο που μας μένει είναι να τις ανακαλύψουμε και να κάνουμε την σωστή επιλογή ανάλογα με το μαγιό που κολακεύει το σωματότυπο μας .

Στις τάσεις μόδας μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016 θα συναντήσουμε ιδιαίτερα εντυπωσιακά μαγιό αλλά και κλασικές γραμμές με μοντέρνο πάντα ύφος! Οι λεπτομέρειες στα μαγιό και τα έντονα χρώματα μπορούν να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές γυναίκες.

Τα ρετρό μαγιό έρχονται για να μας ταξιδέψουν στην ομορφιά μιας άλλης εποχής ενώ θα δούμε και μαγιό για πιο τολμηρή εμφάνιση. Λεπτομέρειες όπως τα κρόσσια και τα σχοινιά θα μας δώσουν ένα πιο μοντέρνο στυλ.

Τα δεσίματα στα μαγιό θα αναδείξουν τον δυναμισμό μας και θα μας χαρίσουν μια σέξυ διάθεση. Τις εντυπώσεις θα κλέψουν τα πλεκτά μαγιό και τα μαγιό με κορδόνια. Από την μόδα στα μαγιό άνοιξη καλοκαίρι δεν θα λείψει το βολάν, τα floral και τα όμορφα χρώματα για ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.


1) Μαγιό ολόσωμο



Η μόδα στα μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016 προτείνει ακόμη μια φορά ολόσωμο μαγιό και μας θυμίζει πως πόσο σέξι μπορούμε να φαινόμαστε φορώντας το κατάλληλο ολόσωμο ανάλογα με το σωματότυπο μας. Σε όμορφα χρώματα και σχέδια εύκολα θα τραβήξει τα βλέμματα. Όλες μας γνωρίζουμε πως το ολόσωμο μαγιό κρύβει ατέλειες με τον σωστό τρόπο και μπορεί να κάνει το σώμα μας να δείχνει τέλειο.


2) Μαγιό με εγκοπές



Είτε επιλέξετε μπικίνι είτε ολόσωμο οι εγκοπές είναι που θα κάνουν την διαφορά και θα σας χαρίσουν ένα μοντέρνο και χαριτωμένο στυλ. Αν θέλετε κάτι ξεχωριστό στο μαγιό σας που θα σας κάνει να δείχνετε άκρως θηλυκή τότε θα λατρέψετε τα μαγιό με εγκοπές!


3) Δεσίματα στο μπούστο



4) Ψηλόμεσο μπικίνι



Όπως και στα ρούχα τα ψηλόμεσα κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος. Είναι αρκετά κομψά και τονίζουν την μέση μας. Δείχνουν να αγκαλιάζουν το σώμα μας προσφέροντας μία θηλυκή και σικάτη γραμμή.

5) Μαγιό – Όμορφα σχέδια και χρώματα



6) Μαγιό με βαθύ ντεκολτέ



7) Μπικίνι με κλειστό λαιμό



8) Ρετρό μαγιό



9) Στράπλες μπικίνι



10) Μαγιό με κρόσσια



Τα κρόσσια που θα δούμε στα μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016 θα μας χαρίσουν παιχνιδιάρικη διάθεση και κίνηση. Θα δούμε κρόσσια προσαρμοσμένα τόσο στο επάνω όσο και στο κάτω κομμάτι προσφέροντας μοναδικό στυλ. Αν επιλέξετε μαγιό με κρόσσια στο επάνω μέρος να θυμάστε πως θα τραβήξετε τα βλέμματα στην περιοχή της κοιλιάς και στο στομάχι οπότε θέλει προσοχή αν θέλετε να περάσουν απαρατήρητες κάποιες ατέλειες. Τα κρόσσια πάλι στο κάτω μέρος μπορεί να τραβήξουν την προσοχή προς τα κάτω, πράγμα που μπορεί να θέλετε να αποφύγετε, αλλά ταυτόχρονα θα τονίσουν την θηλυκότητά σας με την κίνησή τους και θα αναδείξουν την σέξυ πλευρά του εαυτού σας.

11) Μπικίνι με βολάν



Αν έχετε μικρό στήθος και θέλετε να το αναδείξετε, η μόδα άνοιξη καλοκαίρι 2016 έχει την λύση! Το μαγιό με βολάν θα δώσει την εικόνα ενός πιο γεμάτου στήθους και φυσικά θα απελευθερώσει την εκρηκτική σας προσωπικότητα. Κομψό, θηλυκό και άκρως αισθησιακό το μαγιό με βολάν θα σας χαρίσει εύκολα την εικόνα που επιθυμείτε!

12) Μαγιό με μακριά μανίκια



13) Δερμάτινα μαγιό



14) Τιρκουάζ στο μαγιό



Ένα από τα φωτεινά χρώματα που μας φτιάχνουν την διάθεση είναι το τιρκουάζ και δεν θα μπορούσε να λείπει από τα μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016. Το τιρκουάζ είναι ένα ζωηρό χρώμα που δείχνει υπέροχο τόσο σε ξανθές όσο και σε μελαχρινές. Μας αρέσει να το βλέπουμε σε ηλιοκαμένες επιδερμίδες και το είναι top στις προτιμήσεις των γυναικών.

15) Πορτοκαλί και οι αποχρώσεις του



16) Μαγιό animal print



Ολόσωμο animal print που πιάνει στον λαιμό αλλά και στράπλες, καθώς επίσης και animal print μπικίνι. Λεοπάρ και snakeskin έχουν τον πρώτο ρόλο δημιουργώντας μία εντυπωσιακή και κομψή εμφάνιση

17) Μαγιό στον ένα ώμο



Αν και στην μόδα άνοιξη καλοκαίρι 2016 βλέπουμε κατά κύριο λόγο να πιάνουν και στους δυο ώμους, κάποιοι αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό στυλ στα μαγιό που πιάνουν μόνο στον ένα ώμο. Σχοινιά κορδόνια αλλά και πιο γεμάτα δεσίματα που το μετατρέπουν σε μπλουζάκι και κάνουν την διαφορά από τα κλασικά μαγιό που γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

18) Δεσίματα σε ολόσωμο και σε μπικίνι



Σέξυ δεσίματα στο ολόσωμο μαγιό τόσο στο πλάι όσο και στο κέντρο το κάνουν να δείχνει ταυτόχρονα κομψό και απόλυτα θηλυκό. Δεσίματα στο μπούστο τραβούν την προσοχή στο μπικίνι σας στο σημείο που μας προσφέρει αυτοπεποίθηση! Εντύπωση κάνει το μπικίνι που ενώνονται το επάνω κομμάτι με το κάτω με δεσίματα που κόβουν την ανάσα. Η αλήθεια είναι πως ταιριάζει καλύτερα σε καλλίγραμμο σώμα για να το αναδείξει ακόμη περισσότερο! Τα δεσίματα αγκαλιάζουν το σώμα μας προσφέροντας το τέλειο αποτέλεσμα για μια σέξυ και εντυπωσιακή εμφάνιση.

19) Floral μαγιό



Οι τάσεις μόδας στα μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016 μας προτείνουν πιο σκούρα και ρομαντικά floralμαγιό. Φυσικά το ροζ και το μωβ συνεχίζουν να είναι στην μόδα αφού είναι τα χρώματα που τα συνδυάζουμε τέλεια με τα λουλούδια στο σχέδιο. Εντυπωσιακό το διπλό κορδόνι που πιάνει στον λαιμό και στο κάτω μέρος που το κάνει αρκετά αισθησιακό και αποκαλυπτικό. Ακόμη το σταυρωτό δέσιμο που αγκαλιάζει το σώμα κάτω από το στήθος και ομορφαίνει την μέση μας. επίσης εντύπωση κάνει το στράπλες μπικίνι με πιο γεμάτο το επάνω κομμάτι.

20) Μαγιό με ρίγες



21) Κυρίαρχο μαύρο



22) Μπικίνι με κορδόνια



Φωτεινά χρώματα και σχέδια που απαιτούν κορδόνια για να ξεχωρίσουν και να απελευθερώσουν την νεανικότητά μας. από τα κορδόνια που πέφτουν ανάλαφρα στο σώμα μας μέχρι κορδόνι που ενώνουν το επάνω μέρος με το κάτω στο μπικίνι μας το αποτέλεσμα γίνεται εξίσου εντυπωσιακό. Ήρεμα χρώματα αφήνουν τα κορδόνια να κλέψουν την παράσταση. Θηλυκό, ρομαντικό και μοντέρνο το μπικίνι με τα κορδόνια θα σας φτιάξει την διάθεση με το μοναδικό στυλ που θα σας χαρίσει.

23) Πλεκτά μαγιό



Τα πλεκτά μαγιό ήρθαν για να μείνουν και θα συνεχίσουμε να τα απολαμβάνουμε στα μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016. Είναι μία τάση που ενθουσίασε τις γυναίκες από την πρώτη στιγμή. Εκπληκτικές πλεκτές συνθέσεις σε ολόσωμα μαγιό αλλά και σε μπικίνι εντυπωσιάζουν τόσο στα χρώματα όσο και στα σχέδια. Η μόδα υποστηρίζει για ακόμα μια φορά τις πλεκτές δημιουργίες και οι γυναίκες τα λάτρεψαν και θα συνεχίζουν να τα λατρεύουν χωρίς δεύτερη σκέψη.













http://staxtopouta.gr/2016/05/oles-taseis-sta-magio-2016.html


You Might Also Like

0 σχόλια