Beauty

Christmas ideas for hair and makeup

9:54 μ.μ.




Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα χτενίσματα και μακιγιάζ!



Τα Χριστούγεννα είναι μία ιδιαίτερη μέρα του χρόνου και οφείλουμε να έχουμε την καλύτερη εμφάνιση για να την υποδεχθούμε. Το χτένισμα μας πρέπει να είναι σικάτο αλλά και εύκολο ταυτόχρονα διότι ο χρόνος που έχουμε για να ετοιμαστούμε είναι περιορισμένος. Σας παραθέτω μερικές ιδέες για εύκολα χριστουγεννιάτικα χτενίσματα αλλά και τους τρόπους που μπορείτε να το πετύχετε! Και μην ξεχνάτε: όποιο χτένισμα και να διαλέξετε αυτό που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε είναι το γλυκό μοναδικό σας χαμόγελο!

Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, τόσο και οι εορταστικές προετοιμασίες παίρνουν φωτιά. Ποια χτενίσματα να διαλέξεις; Ποιο μακιγιάζ και τι να φορέσεις πάλι;


Καλές γιορτές!



  • Πιάσε ένα χαμηλό σινιόν με χωρίστρα στο πλάι. Η πιο safe και chic λύση για τις γιορτές.
  • Δώσε 50's vibes στο χτένισμά σου με αυτό το ultra glam χτένισμα της Reese Witherspoon. Το μυστικό είναι να δουλέψεις καλά με ρόλει προς τα μέσα και ίσως να πιάσεις και με μερικά κρυφά τσιμπιδάκια.
  • Είναι το perfect party ponytail. Και το μυστικό είναι α) να γίνει αρκετά σφιχτό στην κορυφή του κεφαλιού και β) να γυρίσεις τις άκρες του προς τα μέσα.
  • Μια βαθιά ανάλαφρη χωρίστρα και μερικοί κυματισμοί κατά μήκος είναι και safe και sexy συνδυασμός. Δώσε γιορτινή εσάνς στο look σου με ένα καθαρό κόκκινο κραγιόν.









------------------------------------------------------------------------------------------------

Εορταστικά χτενίσματα και μακιγιάζ για βραδινή έξοδο μέσα στα Χριστούγεννα!

------------------------------------------------------------------------------------------------



The most wonderful time of year deserves a makeup look to match, so save all of those quick, five-minute beauty routines for another day and really get in the holiday spirit this year with insane amounts of glitter, shimmer, and, of course, lipstick.


  • Glitter 
  • RED LIPSTICK !! 
  • Bronze makeup














You Might Also Like

0 σχόλια