Beauty

Spring/Summer makeup trends 2018

1:50 μ.μ.



Οι κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018 παρουσιάστηκαν στις πασαρέλες των κορυφαίων οίκων μόδας και έκλεψαν τις εντυπώσεις. Πρόκειται για μερικές κλασσικές ιδέες βαψίματος, αλλά και κάποιες πιο ιδιαίτερες επιλογές.

Η άνοιξη είναι εδώ, η διάθεση είναι ανεβασμένη και κάπως βαρεθήκαμε τα συνηθισμένα μακιγιάζ. Πόση ακόμα καφέ σκιά να φορέσουμε; Πόσο μαύρο μολύβι; Θέλουμε κάτι διαφορετικό, χρωματιστό και διασκεδαστικό.

Οι make up artists απο τις πασαρέλες αποκάλυψαν πρόσωπα εκθαμβωτικά, βλέμματα σαγηνευτικά, με νέες τεχνικές και με προϊόντα σε μεταλλικές υφές, που τοποθετήθηκαν σε ζυγωματικά και μάτια. Για παράδειγμα, η τάση για το φετινό καλοκαίρι θέλει πρόσωπα λαμπερά με φρέσκια εμφάνιση. Το αποτέλεσμα είναι απίστευτα όμορφο και εκθαμβωτικό με τη χρήση μεταλλικών υφών.

Τα έγχρωμα eyeliners σε φωτεινά χρώματα και μια επιστροφή στο μπλε και τιρκουάζ χρώμα ματιών, είναι αυτό που έχουμε περισσότερο ανάγκη για να καλωσορίσουμε την άνοιξη. Υπάρχει ακόμα ένα χρώμα που θα φορεθεί το καλοκαίρι και ας μη θυμίζει θάλασσα αλλά ένα μαγευτικό. Φανταστείτε ένα καλοκαιρινό ηλιοβασίλεμα που έχει συνδυαστεί με αποχρώσεις πορτοκαλί και ροζ. Όσο για τα χείλη, τα ζωντανά κόκκινα του πάθους ταιριάζουν απόλυτα με τις ηλιοκαμένες επιδερμίδες και τα ζεστά μπρονζέ ζυγωματικά.



#1. Cat eyes
#2. Μαύρο μολύβι μέσα & στο κάτω μέρος του ματιού
#3. Γραφικό eyeliner
#4. Μουτζουρωμένο smokey σε μεταλλικές υφές
#5. Spidery Βλεφαρίδες
#6. Αποχρώσεις του μπλε
#7. Ροζ σκιές
#8. Ξεβαμμένα Φρύδια
#9. Κόκκινα χείλη του πάθους
#10. Τιρκουάζ shimmery μάτια
#11. Οι γραμμές eyeliner τώρα με χρώμα
#12. Ζυγωματικά με λάμψη
#13. Βλεφαρίδες στην εξωτερική γωνία του ματιού
#14. Ζεστές apricot αποχρώσεις


















You Might Also Like

0 σχόλια