Beauty

Αντίο ακμή! Καθαρή επιδερμίδα χωρίς σπυράκια

7:10 μ.μ.

Υλικά 

  • 4 κουταλιές της σούπας αλάτι 
  • 3 ελαιόλαδο
Μαλακώστε το μείγμα με τα χέρια σας και τοποθετήστε την κρέμα στο πρόσωπο. Αφήστε την για ένα με δύο λεπτά, ξεπλύνετε με ζεστό νερό και σαπούνι καθαρισμού. Επαναλάβατε την ίδια διαδικασία για μία εβδομάδα (ή και περισσότερο) και θα παρατηρήσετε ορατά αποτελέσματα. 
Η τακτική αυτή βασίζεται στο γεγονός, ότι το αλάτι κάνει απολέπιση στους πόρους του δέρματος και έπειτα το ελαιόλαδο αποκαθιστά τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας. Εάν, ωστόσο, ανήκετε στην περίπτωση των ατόμων που παρουσιάζουν κλινική ακμή, καλό θα ήταν να ρωτήσετε τον δερματολόγο σας πρώτα.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2ος τρόπος 

Σ' ένα κομμάτι βαμβάκι ρίχνετε λίγο γάλα και 2-3 σταγόνες ελαιόλαδο. 
Στύβετε ελαφρά το βαμβάκι και καθαρίζετε το πρόσωπο. Ξεπλένεται το πρόσωπο με χλιαρό νερό. *Ιδανικό και για ντεμακιγιάζ ματιών.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3ος τρόπος 

 Οι σπιτικές θεραπείες για την ακμή όχι μόνο λειτουργούν καλά,αλλά είναι και οικονομικές.
Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε το ελαιόλαδο για την καταπολέμηση της ακμής. Ακούγεται τρελό να βάλετε λάδι σε ήδη λιπαρό δέρμα με τάση ακμής. Το ελαιόλαδο χρησιμοποιείται πολλά χρόνια ως καθαριστικό και κάνει θαύματα.

Για καλύτερα αποτελέσματα: ρίξτε μια μικρή ποσότητα ελαιολάδου πάνω στα χέρια σας και κάντε μασάζ βαθιά μέσα στο δέρμα. Αφήστε το λάδι να απορροφηθεί για τουλάχιστον 3 λεπτά, στη συνέχεια, τοποθετήστε μια ζεστή υγρή πετσέτα πάνω στο πρόσωπο.H θερμότητα θα βοηθήσει να τραβηχτούν οι ακαθαρσίες από τους πόρους σας. Αφού η πετσέτα κρυώσει χρησιμοποιήστε την για να σκουπίσετε το εναπομείναν λάδι.

Μπορείτε να βάλετε σε ένα βαμβάκι λίγο γάλα και 2-3 σταγόνες λάδι και αλείψτε το πρόσωπα σας ! Κάνει θαύματα!!!  

----> 
http://www.life2day.gr/



You Might Also Like

0 σχόλια