boots

Trend alert: How to wear Over-the-Knee boots this winter ?

3:03 μ.μ.


Boot season is back, and while there are a variety of shapes, colors and sizes to pick from, we think you should try winter's boldest footwear trend: the over-the-knee boot.



Είτε αγκαλιάζουν τον μηρό, είτε αγγίζουν το γόνατο οι μπότες φέτος θυμίζουν παντελόνι και συνδυάζουν κομψότητα με γερές δόσεις θηλυκότητας!

Είναι sexy και μοντέρνες. Μπορεί να σας αρέσουν πολύ και να θέλετε ένα ζευγάρι στην γκαρνταρόμπα σας, ωστόσο οι over-the-knee μπότες δεν ταιριάζουν σε κάθε γυναικεία σιλουέτα. Ταιριάζουν σε κοπέλες που έχουν ψηλά και αδύνατα πόδια. Κοπέλες που έχουν καμπύλες καλό είναι να προτιμήσουν ένα ζευγάρι μπότες μέχρι το γόνατο, που δεν είναι εφαρμοστές στις γάμπες. Επιπλέον οι ψηλοτάκουνες είναι αρκετά sexy γι αυτό πρέπει να τις φοράτε κυρίως βραδινές ώρες και με ρούχα που δεν είναι τόσο αποκαλυπτικά. Οι flat μπορούν να φορεθούν πρωί-βράδυ με jeans, κοντές φούστες ή πουλόβερ σε στιλ φορέματος.

Μερικές ιδέες με τι να τις φορέσετε :

1. Oversized Φόρεμα. Το φόρεμα με τις knee high boots αποτελεί hot συνδυασμό, αναδεικνύοντας τη θηλυκότητα της γυναίκας. Μπορείς να συνδυάσεις δυο μεγάλες τάσεις της σεζόν, δηλαδή τις knee high boots και το oversized πλεκτό φόρεμα για cozy και παράλληλα άκρως θηλυκές εμφανίσεις.

 2. Floral Φόρεμα. Είναι μια καλή επιλογή για τις καθημερινές εμφανίσεις, αφού ένα λουλουδάτο φόρεμα τον χειμώνα μας φτιάχνει τη διάθεση και δίνει χαρακτήρα στις εμφανίσεις μας σε συνδυασμό με ένα country ύφος.

3. Σορτς. Σε κάνει αμέσως ακαταμάχητη ο συνδυασμός αυτός. Θέλει όμως ιδιαίτερη προσοχή, αφού μπορεί να γίνει «δεύτερο», χάνοντας κάθε ίχνος κομψότητας. Πρέπει, λοιπόν, το σορτς να έχει καλής ποιότητας ύφασμα και να μην είναι αρκετά κοντό. Καλό θα ήταν να είναι ψηλόμεσο.

4. Φούστα. Μπορείς να ποντάρεις σε συνδυασμό υφασμάτων, επιλέγοντας μπότες σε σουέντ ύφασμα σε συνδυασμό με δερμάτινη φούστα για statement εμφανίσεις.

5. Παλτό. Επίλεξε ένα απλό total black outfit δίνοντας τα φώτα στο παλτό σε έντονο χρώμα, για να μαγνητίσεις τα βλέμματα και να αναδειχθεί η κομψότητα και η πολυτέλεια.

6. Καρό. Από οποιονδήποτε συνδυασμό χρωμάτων και αν αποτελείται το καρό, ταιριάζει σίγουρα με τις knee high boots, ειδικά εάν αυτές είναι από ιδιαίτερο υλικό. Για πιο must εμφανίσεις, επίλεξε την μπότα σε χρώμα εκτός του μαύρου, όπως το μπεζ, γκρι.


























You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Πόσες πολλές και ωραίες προτάσεις μας δίνεις!! Έχω προβληματιστεί λίγο με τις over the knee boots. Είναι πολύ της μόδας και δίνουν πολύ στυλ στο ντύσιμο όμως αναρωτιέμαι για το κατά πόσο είναι βολικές.. Εχω δει και κάποια ενδιαφέροντα σχεδια στο Factory Outlet και σε καλές τιμές. Σκέφτομαι οτι αν τις επιλέξω και φλατ σε μαυρό χρώμα θα μπορέσω να τις συνδυάσω και πιο ευκολα! Ελπίζω να μην το μετανιώσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου :)
      Χαίρομαι που σου αρέσουν οι ιδέες . Προσπαθώ να ανεβάζω πολλές επιλογές για όλα τα στυλ. Οι over the knee boots είναι πολύ μοντέρνες και αλλάζουν κατευθείαν το στυλ είναι ανάλογα να βρεις καλές και άνετες . Οι φλατ είναι άνετες και θα σε βολέψουν αρκετά . Μπορείς να τις βάλεις με τα πάντα απο το πρωι μεχρι το βράδυ, πιστεύω δεν θα το μετανιώσεις :)

      Διαγραφή